06 24 86 16 50 | info@majorlegal.nl

Over Major Legal

Rechtsbescherming tegen een redelijke prijs

Het doel van Major Legal is om rechtsbescherming te bieden aan iedereen tegen een redelijke prijs. De financiële bijdrage door de overheid voor mensen met lagere inkomens is de laatste jaren flink verminderd. Het recht moet toegankelijk zijn voor een ieder, ongeacht zijn inkomenspositie. Daarom wil Major Legal met een redelijke prijs in de vraag naar juridische bijstand voorzien, zodat deze hulp niet voorbehouden raakt aan de groep met hogere inkomens of aan grotere bedrijven.

Zo veel mogelijk digitaal

Major Legal kan deze juridische bijstand goedkoper leveren dan andere kantoren doordat wij voornamelijk digitaal werken. U stelt uw vraag via het contactformulier, mail of telefoon en wij reageren daarop zo snel mogelijk. Uw documenten levert u in principe digitaal aan. Pas bij meer complexe zaken zullen wij een fysieke afspraak inplannen, maar alleen als dat echt nodig is of als er u daar expliciet behoefte aan hebt.

Peter Majoor

Jurist

Peter Majoor heeft de master arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Hij was medewerker en/of medevennoot bij diverse juridische adviesbureaus, voordat hij in 2020 zijn eigen bureau, Major Legal, oprichtte.

Peter bedient zich in het contact met cliënten zo min mogelijk van juridisch jargon en probeert zo veel mogelijk in begrijpelijke en heldere taal te communiceren. Hij gelooft in het gesprek, wil het liefst de geschillen met een schikking tussen partijen op een redelijke manier oplossen, maar schroomt niet om procesrechtelijke stappen te ondernemen als dat niet anders kan. Peter is in zijn aanpak pragmatisch en doelgericht.

Zijn ervaring ligt op het gebied van het arbeids-, ondernemings- en contractenrecht, maar ook voor vragen op andere rechtsgebieden kunt u bij hem terecht. Eventueel schakelt hij daarvoor een jurist in via zijn uitgebreide netwerk.

IMG-20201001-WA0031